Бамбусова четка за заби со јаглен

570 ден

Во денешниот свет, белите заби не се само знак на привлечност, туку и показател на одреден животен стандард и статус. Но, со текот на времето, дури и забите кои се природно бели, можат да добијат непријатна жолтеникава нијанса од кафето, чајот и другите лоши навики.

Четката за заби „Бамбусов јаглен“ со супер тенки влакна и јаглен помага во враќањето на снежно-белиот сјај на вашата насмевка. Со редовно користење на овој „паметен“ додаток, повторно можете да се насмевнете „нескромно“.

Четка за заби „Бамбус јаглен“:
– нежно го чисти и полира забниот слој и ги масира непцата,
– поволен за употреба за високо чувствителни заби и ослабени непца,
– го елиминира бактерискиот слој дури и во тешко достапните области.

Зошто е толку ефикасен?

– Меки и тенки влакна. Тоа е пријатна промена за луѓето со чувствителни заби за кои било каков притисок предизвикува непријатност. Поради зголемената мекост и тенкост на влакната, тие не ги оштетуваат забите и можат да ги извршат своите задачи без да предизвикаат болка. Тие, исто така, стигнуваат до тешко достапните области и на тој начин темелно ги чистат забите.
– Дезинфекција – јагленот има силно антибактериско дејство, ја враќа природната бела сенка на забите и помага во елиминирање на непријатниот мирис.

За да ги зголемите резултатите, користете ја четката за заби во комбинација со пасти за заби и гелови од TianDe.

ПРИМЕНА:
Четката за заби треба да се замени ако се оштетат влакната. Четката за заби не треба да се користи подолго од 2-3 месеци.

Шифра: 90175 Категории ,