Паста за заби – Природен океански бисер

485 ден

Пастата за заби „Природен океански бисер“ овозможува одлично избелување на забите без да го оштети забниот емаил  истовремено нанесувајќи минерали. Ги отстранува пигментите флеки и создава природна белина без избелување на забниот емаил.  Се користи два пати дневно.

Шифра: 60142 Категории ,