Продадено

Ултразвучен уред 3D Phototoner

11.890 ден

3D подмладување. “Мини салон за убавина” во женската чанта!

3D Phototoner е пренослив уред за комплексна изложеност на фотохромна и ултразвучна енергија, создадена за домашна употреба и наменета за редовни козметички процедури.
Ултразвучен третман. Друго име на методот е сонодермија (од грчки зборови “звучен” – “звук”, “дерма” – “кожа”). Ултразвукот е механички вибрации – вибромасажа.
Фотохромниот третман (светлина и боја) е поволен за состојбата на кожата.

Фотохромните и ултразвучните методи ќе бидат одлични за зрела кожа која покажува знаци на стареење, кога кожата е сува, кога има брчки, кожата не е мазна, кога има пигментни точки и пеги, лузни, лузни после акни, итн. .

ПРИМЕНА:

  1. Исчисти го лицето добро;
  2. Вклучете го уредот;
  3. Нанесете дебел слој на TianDe активна крема * на третираната површина на лицето.
  4. Обрни внимание, емитер на уредот треба да биде цврсто притиснат на кожата за време на постапката.
  5. Времетраењето на постапката е 10-15 мин.

Внимание: Треба да се грижите за вашите очи за време на постапката. Не е препорачливо да се насочи емитерот на ултразвук на површините на кожата со егзема, акни, изгореници, дамки. При изведување на процедурите потребно е да се третираат најблиските површини на кожата.

Нема на залиха

SKU: 90149 Категории ,