Фластер за тело – Yasohen Forte (2 парчиња)

540 ден

Начин на употреба: Отстранете ја заштитната фолија, залепете на проблематичното место кое е претходно исчистено.

Не користете повеќе од 12 часа на ден.

За дополнителен информации околу начинот на користење, консултирајте се со Вашиот професионален консултант.