Детокс фластер од лаванда

410 ден

Дали се чувствувате уморни веднаш по будењето или брзо се заморувате во текот на денот?
Дали ви се чини дека симптомите на настинка и алергии стануваат почести?
Дали состојбата на вашата кожа и коса е влошена?
Тежина на целото тело, слабост, замор, губење на апетит, раздразливост – ова се само некои од симптомите на интоксикација.
На вашето тело му треба чистење.
Детокс фластерот од лаванда е комбинација на вековни кинески традиции и модерни истражувања.

Дејство:
– ги отстрнува токсините и штетните материи од организмот
– помага во намалување на непријатност, замор, чувство на напор и чувство на „тешки нозе“

Составот на лепенката е засилен со турмалин, кој ја подобрува циркулацијата на лимфата и го забрзува процесот на чистење на телото.
Редовното и сеопфатно „чистење“ резултира во подобрување на целокупното расположение, внатрешната леснотија и надворешната убавина.

ПРИМЕНА:

Користете лепенка за време на спиењето за период од 6-8 часа. Извадете ја заштитната хартија, нанесете ја
лепливата страна од лепенката на чистите нозе и цврсто притиснете. Наутро, извадете ја лепенката и
исплакнете ги нозете со вода. Користете го производот веднаш по отворањето на пакувањето.