Крем за тело од Морски Алги

1.295 ден

Замислете се себе си на плажа … Телото ви е завиткано во океански бранови, алгите на брегот ви ја даваат целата своја сила …

Со новиот крем од колекцијата Хаинан Тао ќе ја почувствувате целата моќ и енергија на океанот дома. Производот е збогатен со алги кои ќе и дадат на вашата кожа сè што имаат во нив. Тие ќе ja навлажнат, обноват и заштитат. Богатите масла и витамини ќе ја исполнат вашата кожа со хранливи материи.

Ќе почувствувате неверојатен ефект на овој богат крем за тело со алги од Хаинан Тао, уште од првата употреба. Вашата кожа ќе биде еластична и мека, ќе свети со убавина и свежина!

ПРИМЕНА:
Нанесете крем на вашата кожа наутро или навечер по туширање.

Шифра: 32620 Категории ,