Продадено

Wuhan – фластери за жуљеви

205 ден

Меките пети и нивниот изглед се главниот атрибут на добро негувани стапала, што не е лесно да се постигне. Всушност, калусот (жуљ) се состои од неколку слоеви на кератинизирана кожа која може и треба да се отстрани.
Она што ви треба се активните компоненти на лепенката Вухан – едноставен и лесен за употреба.


Апликација:
Само ставете го на потребната површина.
Отстранете го фластерот за 4 часа и грубата кожа станува видливо мека веднаш.
-Доколку има потреба после 2-3 часа се повторува постапката.
-Се користат најмногу 2 лепенки на ден, постапката може да се користи до 2 недели.
-Не се користи кај деца и бремени жени, или доколку имате кожа склона на алергиска реакција.


Нема на залиха

Шифра: 30125 Категории ,