Крем за тело – Течен фластер

1.190 ден

Активниот организам има потреба од секојдневна нега. Што е подобро од еден производ кој е лесен за аплицирање, брза апсорпција и враќање на енергијата и желбата за нови и динамични предизвици.

Тежинскиот крем за тело “загрева” и ги обновува мускулите и зглобовите, ја подобрува циркулацијата и помага лесно да се врати хармонијата вашето тело. Производот ќе направи чудо од вашите зглобови ако го примените пред тежок и интензивен тренинг.

Го подобрува протокот на крв во зглобовите, има ефект на затоплување и ја подобрува циркулацијата на крвта. Тоа ја олеснува непријатноста и благодарение на тоа вашите зглобови секогаш се подготвени за оптеретеност.

Кремот е исто така многу погоден за луѓе кои порадни дневните обврски поголемиот дел од денот го минуваат во седечка положба. Ја стимулира крвта во телото и благодарение на неговите активни компоненти во голема мера успева да го “компензира” недостатокот на физичка активност.

Начин на употреба:
Се применува пред физичка активност или кога чувствувате непријатност во зглобовите.
Нежно масирајте.

За дополнителен информации околу начинот на користење, консултирајте се со Вашиот професионален консултант.