Продадено

Фиточај за црн дроб со бел трн

730 ден

Чајот содржи комплекс од билки кои имаат желудечно и хепатопротекционо дејство за стимулирање на гастроналниот  тракт заради регулирање на метаболизмот на организмот.

Се препорачува за помош на работата на црниот дроб и желуднопроводните патишта.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.

Нема на залиха

Шифра: 123921 Категорија