Бамбус-стапчиња за уши

175 ден

Памучните чепкалки се користат секојдневно во секој дом. Без разлика дали станува збор за хигиенски процедури, поправка на шминката или нанесување на лекови по кожата, чепкалките за уши секогаш треба да се под рака.

Но, кои се разликите помеѓу TianDe чепкалките и оние на  пазарот?

Бамбус чепкалките  исполнуваат 100% од еко-стандардите! Тие се целосно биоразградливи бидејќи се состојат само од природни материјали. Без пластика и вештачки примеси – само памук и бамбус.

Бамбусот 100% се разградува од микроорганизмите и може да биде изгорен без загадување на животната средина.Избирајќи бамбус, ние се противиме на прекумерната употреба на дрвја и следствено на уништувањето на шумите.

Шифра: 90168 Категорија