Четка за заби – Prodental

560 ден

Продентал“ силиконската четка за заби направена специјално за да може да навлезе длабоко во интерденталниот, простор ги отстранува бактериите во секој милиметар на површината на забите. Четката нежно ги масира непцата. Обликот овозможува лесно и едноставно користење. Со користење на четката во комбинација со другите средства за орална хигиена ке добиете совршен квалитет и одлична нега за вашата усна празнина.

Одржувањето одлична орална хигиена е важно не само за забите и непцата, туку и за здравјето на целиот организам. Четката за заби е неопходна алатка за орална нега, бидејќи 60% од остатоците од храна се отстрануваат со помош на одличната Prodental.
Достигнува тешко достапни области.

Prodental четкичката за заби не само што го подобрува здравјето на усната шуплина туку и дава посветла и поубава насмевка. Главата на четката може да се одвои и да се смени аголот на наклон, што помага за подобра контрола, удобност и совршено чистење на дамките на забите.

Иновативните пластични полимерни влакна не само што ја чистат површината на забите,туку и ги полираат. Четката може безбедно да се користи  3-4 месеци, без губење на одличните квалитети.

За одлични резултати, комбинирајте со TianDe пастите за заби.

Шифра: 980148 Категории ,