Фито фластер за тело Ying Kang

500 ден

Дејството на овие фластери се базира на принципот на трансдермална терапија, односно кожата е идеален пат за испорака на многу активни супстанции. Овој начин е особено ефикасен кога треба да создаде највисока концентрација во одреден дел од телото.

Начин на употреба:

Јинг Јанк фластерот се препорачува да се користи во текот на ноќта.
Може да се комбинира со Фито фластер”Wutong” кој дејствува најдобро во текот на денот.

Исечете дел од фластерот и залепете на местото каде што чувствувате болка на претходно  чиста и сува кожа.Фластерот има дејство до 12 часа,потоа можете да залепите нов.

За дополнителен информации околу начинот на користење, консултирајте се со Вашиот професионален консултант.