Фито сол за нозе од Чајно дрво

145 ден

Солената  бања, базирана на масло од чајно дрво и екстракт од зелен чај, е ефикасно средство за ублажување на тежината и заморот во стапалата.

Омекнува и храни, го нормализира потењето, има антисептички ефект.

Погоден за сите возрасти и типови на кожа.

Апликација:

Растворете ја содржината на пакувањето во топла вода. Се препорачува да се бања 15-20 минути. Едно пакување се користи 3 пати.

 

Шифра: 41320 Категории ,