Крем серум за околу очи од серијата CHARM Collection

3.010 ден

По 45-годишна возраст, не постојат само внатрешни промени во телото на жената, туку и надворешни. Кожата ја губи еластичноста, метаболизмот се успорува и исхраната се влошува. Поткожното опаѓање на маснотиите, еластичноста на кожата се намалува и станува мрачна и свиснува. Функционирањето на диспираторните и масните жлезди се ослабува. На оваа возраст, време е сериозно да ја разгледате вашата дневна нега! Премиум серија Charm Collection од TianDe е дизајнирана специјално за жени со елегантна возраст. Внимателно избраните компоненти ќе и помогнат на вашата кожа да ја запомни својата младост!

Брчките околу очите се првото предавство на возраста на жената. Може да се појават кај некои луѓе веќе по 25-та година, некои после 35, а други дури 40. Нивниот изглед многу зависи од активноста на лицето: кога ќе се насмеете, мрежата на пајакот се шири од аглите на очите и со текот на времето, овој образец станува забележливо.

Серум – кремот за очи против брчки се бори против стареењето на кожата околу очите на сите фронтови! Го подобрува тургорот на кожата на очите и еластичноста, промовира намален интензитет на брчки, а исто така е одличен навлажнувач. Со него можете да заборавите на таква неволја како свиснување на кожата . Уживајте во вашиот свеж, млад изглед!

ПРИМЕНА:
Нежно да се исчисти кожата околу очите наутро и навечер. Не масирајте.