Крем за раце специјално наменет за машката кожа

315 ден

И покрај фактот дека машката кожа е поцврста, сепак и треба вистинска нега. Физичката работа е вистински вид на хоби за секој маж, но посилниот пол понекогаш работи во исклучително тешки услови и кожата станува многу чувствителна.
Овој крем ја обезбедува кожата со потребното ниво на хидратација, ја омекнува и ја храни кожата, ефикасно штити од пукање и лупење и може брзо да ги доведе рацете во првобитната состојба.
Кремот е погоден за многу сува и груба кожа на рацете. Нема повеќе тврда кожа, само интензивна нега!
примена:
Нанесете крем на чистата кожа на рацете.
Шифра: 40129 Категории ,