Тоник активатор за раст на косата

1.670 ден

Активниот состав влијае директно врз фоликулите на косата, спречувајќи дополнително опаѓање на косата.

 

Во срцето на тоник активатор има богат состав од тибетски растителни екстракти,добиени со користење на иновативни методи. Високо концентрираните растителни екстракти присутни во овој производ обезбедуваат висока стимулација на корените на косата.

Тие се во можност да навлезат во структурата на косатаи фоликулите длабоко, со што ќе обезбедуваат дополнителна стимулација за раст на косата.

 

 

Општи карактеристики на тоникот кои обезбедуваат сеопфатен ефект:
*го спречуваат опаѓањето на косата,
*го стимулираат растот на косата,

*Ја хранат и ја зајакнуваат косата,

*ги нормализираат лојните жлезди во скалпот,
*обезбедуваат ефективна моќ,
*ја враќаат природната убавина на косата.

Тоникот, истотака, помагакосатадасеспротивставинанегативнитенадворешнивлијанија.
Резултатотодупотребатанаовој производ – тоник активатор е сотраенефект.

Начин на употреба: Нанесете го тоник на областа каде опаѓањето на косата е видливо, тријте во корените на косата неколку минути.Изведете ја оваа постапка секој ден, наутро и навечер.Ако е можно, користете го Mezoroller( код на производ 90141 )за подобрување на апсорпцијата на тоникот. Препорачана употреба на овој третман е 1 – 6 месеци.

Најдобар ефект се постигнува кога се користи целата серија на Bio Rehab шампон, маска и тоник активатор.

 

 

Состав на производот: алкохол, екстракт од корен од женшен панакс, екстракт од корен од ангелика акутилоба, екстракт од овошје од морус алба, екстракт од корен од ѓумбир,  екстракт од корен од gastrodia, и др.

Шифра: 23403 Категории ,