3Д Масажер

2.450 ден

Домашна масажа и одлична алтернатива како замена за тертманите од салоните. Поминувајќи само 10-15 минути на ден, ќе добиете одличен резултат многу брзо: забележителен лифт на лицето и цврсто тело.

– Малите триаголни лица на ролерите помагаат за понатамошно подобрување на локалната микроциркулација.

Масажерот ќе биде одлична помош при третирањето на лицето. Неговата редовна употреба ќе помогне:

– да се ослободите од втората брада, притоа затегнувајќи го обликот на лицето

– да ја вратите свежината и еластичноста на кожата, подобрувајќи ја нејзината целокупна состојба

– да ја зголемите флексибилноста на мускулите

Масажерот ефикасно работи на обликување на телото. Придонесува за:

 

– намалување на видливи стрии

 

– спречување на едем и целулит

 

Сакате да го зајакнете ефектот? Користете го масажерот во комбинација со маски, креми или антицелулитни производи на TianDe.

 

Примена : Времетраењето на масажата е 10-15 минути. Со силно црвенило или силна болка, употребата на масажерот треба да се прекине.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.

SKU: 90187 Категории ,