Гел за миење “Зелен чај“

480 ден

Гелот обезбедува антиоксидантна заштита. Ефикасно ги чисти клетките на кожата. Неговиот состав на компоненти продира длабоко во слоевите на кожата и ги збогатува клетките со кислород. Ексрактот од зелен чај ја подобрува циркулацијата и метаболизмот на кожата, ја стимулира регенерацијата на клетките на кожата, ја обновува и ја одржува природната pH вредност. Ја подобрува бојата, ја враќа мат нијансата и обезбедува дополнителна еластичност.

Шифра: 10201 Категории ,