Фито средство за здрави заби и свеж здив

695 ден

Ослободете се од непријатниот мирис во усната празнина, воспалението на непцата и кариес.

Сето ова може да се спречи со една едноставна акција – редовно користете д-р Таига за усна празнина.
Благодарение на активните компоненти, тоа ќе ви помогне да го одржите вашиот здив свеж во текот на денот.

Д-р Таига средството обезбедува:

– превенција од кариес и парадентоза;

– борба против бактерии и непријатен мирис;

– свеж здив долго време.

Благодарение на активните компоненти средството ќе ви обезбеди успешна борба со бактериите во усната празнина.

SKU: 65905 Категории ,