Паста за заби – Prodental Junior

350 ден

Prodental Junior паста за заби е дизајнирана специјално за деца. Содржи детска доза на активни состојки. Формулацијата ги зема во предвид необичните карактеристики на детската усна шуплина.  Пастата за заби гарантира идеална грижа за усната шуплина и ефикасно спречување на кариесот кај децата. Таа не содржи флуор или парабени, и затоа е безопасна ако се проголта. Освежителниот вкус на јаболко, во комбинација со светлата амбалажа, ќе помогне да се привлече вниманието на децата и да се претвори четкањето на забите од домашна работа во пријатна активност.

ПРИМЕНА:
Мијте ги забите два пати на ден.

Шифра: 60147 Категории ,