Паста за заби – Природна бамбусова сол

485 ден

Гелот „Природна бамбусова сол“ e регенеративен гел.
Поседува закрепнувачка функција, ги штити забите од заболувања на непцата и крвавење
Го спречува создавањето на забен камен и шуплини.

Шифра: 60141 Категории ,